George Michael Fórum - Használati feltételek

Fórum látogatói a tartalomhoz olvasás céljából korlátozás nélkül, díjmentesen férhetnek hozzá. A fórumra történő hozzászóláshoz minden esetben regisztráció szükséges! Regisztráció után minden új felhasználó az "Újonnan regisztrált tagok" csoportba kerül, mely státuszban az első három hozzászólásig kizárólag csak a "Bemutatkozás" nevű témához tudnak hozzászólni. A harmadik hozzászólástól az új tag automatikusan bekerül a "Regisztrált" tagok közé, melyek már korlátlan hozzászólási joggal rendelkeznek.

Azzal, hogy használod a „George Michael Fórum” fórumot (a továbbiakban a "fórum”, „George Michael Fórum”, „http://forum.g-michael.hu”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket:

A g-michael.hu fórumra való regisztrálással beleegyezel, hogy nem küldesz (hozzászólásban, privát üzenetben) semmilyen sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő, szerzői és egyéb jogokat sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket (pl. spam, torrent stb.). Továbbá nem teszel közzé olyan tartalmat, mely közvetlenül nem kapcsolódik az oldal tartalmához. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt.
A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.
A fórum üzemeltetője a regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. A fórum üzemeltetője a személyes adatokat kizárólag kapcsolattartás céljára használja, adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A felhasználó a regisztrációjának törlését a fórum üzemeltetőinek címzett levélben kérheti (webmaster@g-michael.hu).

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „General Public License” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le.


Vissza a belépéshez

cron